• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Er eventyret slut? Smider Kenneth Zohore på porten

Foto: Getty Images

Kenneth Zohores ophold i West Bromwich har ikke udviklet sig til nogen succes, og nu er han blevet bedt om at finde sig et andet sted at spille fodbold.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kenneth Zohore vil næppe se tilbage på sin tid i West Bromwich med smil på læberne.

I 2019 skiftede den danske angriber til den engelske klub, men siden er det blevet til få minutter på banen og en hel del tid på sidelinjen og på skadeslisten.

Danskeren har fortsat et år tilbage af aftalen med Championship-klubben, men meget tyder på, at eventyret i England slutter før tid. Det fortæller klubbens manager, Steve Bruce, der smider danskeren på porten.

- Jeg tror, det er fair at sige, at han skal skifte klub og finde et nyt hjem. Det er ikke gået godt for ham her. Han har været med i opstarten, men han har en lille skade, men han bør være ok, siger Steve Bruce til Express & Star.

Den danske angriber har ellers været flittig og engageret i løbet af opstarten, hvor han også har været med holdet på træningslejr i Portugal. Steve Bruce åbnede tidligere på sommeren en kattelem for et comeback i West Bromwich, men den må man sige, at han nu smækker i.

- For hans og alle andres skyld så skal han finde et nyt hjem. Han har behov for at kickstarte sin karriere igen. Det er det han skal, siger hans manager.

Lige nu døjer danskeren med lyskeproblemer, men det er ikke mere seriøst, end at han bør være tilbage på grønsværen snart igen, skriver Express & Star.

West Bromwich startede den nye sæson i The Championship sidste lørdag, hvor de spillede 1-1 mod Middlesbrough. Kenneth Zohore var ikke med i truppen, og er det næppe igen, når Albion møder Sheffield United i næste uge.

Det er blot blevet til 23 kampe og fem mål i løbet af hans tre sæsoner i West Bromwich, hvor han også har været udlejet til Millwall.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.