• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

FC Midtjylland-emne afviser lukrativt skifte

Foto: Getty Images

Den brasilianske midtbanespiller, der har været rygtet til Brentford og FC Midtjylland, afviser et skifte til De Forenede Arabiske Emirater.

Af Victor Risager

FC Midtjylland har været nævnt som en af flere klubber, der gerne vil have fingrene i den brasilianske midtbanespiller Fernando Henrique. Men det lader ikke til, at midtjyderne eller de andre bejlere kan lokke spilleren væk fra Gremio.

Spillerens agent, Marcelo Pacheco, siger således til Globo, at midtbanespilleren vil blive i Gremio.

Senest har der ellers været interesse ofr Fernando Henrique fra De Forenede Arabiske Emirater, hvor Al-Ain var klar med et stort bud på hele 33 millioner kroner og en lukrativ løn. Men det er altså blevet afvist.

- Det var en meget svær beslutning at tage. Med tanke på, at det er den største klub i De Forenede Arabiske Emirater, og at tilbuddet lå langt over hans nuværende kontrakt med Grêmio.

- For nu er vi dog i en position, hvor vi fokuserer på Fernando Henriques sportslige udvikling med henblik på fremtiden. Jeg mener, Grêmio er den ideelle klub for Fernando for at jagte en startplads og få en god mængde spilletid, siger Marcelo Pacheco til Globo.

Dog tilføjer agenten også, at 20-årige Fernando Henrique “måske kan ankomme i Europa og spille på et højt niveau” i den nærmeste fremtid.

Hidtil har den unge brasilianer blot spillet 17 kampe for Gremio.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020