Video : Tipsbladet
Generelle

Frederik Sørensen i tvivl: Jeg kan ikke love det

Den danske forsvarsspiller vil ikke love, at han også er i Ternana, når transfervinduet lukker.

Den danske forsvarspiller Frederik Sørensen tog i en tidlig alder til udlandet, og siden har han ikke været på kontrakt i Danmark, selv om der flere gange har været muligheder for at vende hjem.

Forsvarsspilleren er i dag 31 år og har været i udlandet siden sommeren 2010, hvor han forlod Lyngby til fordel for Juventus i en lejeaftale, der senere blev til en permanent aftale.

Midtstopperen er igen rejst til Italien efter ophold i Tyskland og Schweiz, men han vil ikke love, at han også er at finde i Ternana, hvor han er nu, når transfervinduet smækker i.

Klubben ligger i den næstbedste italienske række, og Frederik Sørensen, der får spilletid, har et år igen af sin aftale med klubben.

Men det har også været en turbulent tid i klubben, der denne sommer er blevet opkøbt, så der er for tiden mange rygter om spillersalg og så videre. En af dem, der dog ikke har været så mange rygter om, er netop Frederik Sørensen.

Så nu lader det altså til, at han selv sætter lidt i gang.

- Om jeg bliver i Terni? Så længe vinduet ikke er lukket, er ingen sikker på at blive. Alt kan ske i markedet. Jeg udelukker ingen mulighed, så jeg kan ikke love, at jeg bliver her, men lad os da håbe på, at der kommer klarhed over det så hurtigt som muligt. Min kontrakt løber ud næste år, så jeg gør mig oovervejelser, siger Frederik Sørensen ifølge Calciofere.it.

I sidste sæson spillede Frederik Sørensen 34 liga-kampe for Ternana. Han har altså været fast mand i klubben.