Video : Tipsbladet
Generelle

Her er Leicesters prisskilt på Daniel Iversen

Leicester er villig til at lade Daniel Iversen gå efter Mads Hermansens ankomst, men Premier League-nedrykkerne vil tage sig godt betalt.

Leicester City kommer også til at have en dansker mellem stængerne i den kommende sæson, men det bliver næppe Daniel Iversen, der ellers kunne gå på sommerferie som førstevalget hos Premier League-nedrykkerne.

"The Foxes" har i sommerpausen købt Mads Hermansen i Brøndby IF, og han er tiltænkt pladsen i målet, mens Daniel Iversen må tage til takke med en reservetjans, som tilfældet også var, da Kasper Schmeichel regerede i Leicester.

Det er ikke optimalt for 26-årige Daniel Iversen, og derfor kan han forlade Leicester City i dette transfervindue.

Ifølge Daily Mail er Leicester åben for et salg af den danske målmand, men Championship-klubben har ingenlunde tænkt sig at forære Iversen væk. Den engelske avis kan således melde om et prisskilt på knap 45 millioner kroner.

Stoke City skal tidligere på sommeren have henvendt sig med en forespørgsel om at leje Daniel Iversen, men de fik nej af Leicester City.

Daniel Iversen vogtede målet i 12 Premier League-kampe i sidste sæson, og han har været udtaget til det danske landshold under Kasper Hjulmand. Derfor er det også vigtigt, at han får spilletid i den kommende sæson.

Og det er der næppe udsigt til i Leicester.