Video : Tipsbladet
Generelle

Hemmelige møder? Nu reagerer Rasmus Højlund

Rasmus Højlund er slet ikke i tvivl om, at han er hurtigere end holdkammeraten, som han ellers har set op til tidligere.

Tipsbladet i Helsingør. 

For små tre uger siden kunne man på Manchester Uniteds hjemmeside læse et interview med Marcus Rashford, hvor han blev spurgt ind til samarbejdet med Rasmus Højlund.

I interviewet kunne man blandt andet læse, at Højlund og Rashford har arbejdet meget sammen uden for banen - noget, der kun har været mellem de to, og som trænerstaben derfor ikke har haft kendskab til.

Det er blevet tolket, som om at duoen har holdt hemmelige træninger, men i den bløde sofa på Marienlyst Strandhotel, hvor landsholdet i disse dage holder til, fastslår Højlund, at det ikke helt er tilfældet.

- Jeg tror, det er skidt oversat fra engelsk til dansk. Vi har ikke haft hemmelige træninger. Vi har bare snakket til træninger, hvor vi har prøvet at finde hinandens mønstre, siger Manchester United-danskeren til den fremmødte presse, heriblandt Tipsbladet, og tilføjer:

- Jeg kan rigtig godt lide at spille med ham. Han er en verdensklassefodboldspiller. Jeg nyder at spille sammen med en spiller, som ham.

Der er godt nok ikke mange år mellem 25-årige Marcus Rashford og 20-årige Rasmus Højlund, men den danske angriber har alligevel set op til sin nuværende holdkammerat.

- Jo, 100 procent. Det er en spiller, jeg har set op til, selvom han kun er et par år ældre end mig. Han har jo gjort det godt, siden han kom ind som 19-årig og scorede mod Midtjylland. Jeg synes, han har været en fed spiller siden, og det er selvfølgelig fedt, at vi er holdkammerater i dag, lyder det fra Højlund.

Spillerne deler desuden en spidskompetence, nemlig deres fart, men hvem af dem er egentlig hurtigst? Højlund er ikke i tvivl.

- Det er jeg, lyder det fra landsholdsstjernen, der ikke fortrækker en mine og dermed fremtvinger et grin fra de fremmødte journalister.

Rasmus Højlund, 20 år, får muligheden for at vise sin fart frem lørdag, når Danmark møder Kasakhstan i EM-kvalifikationen. Den kamp spilles klokken 20.45 i Parken.