• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Kæmpe nedtur: Danskerklub kan tvangsnedrykkes

Foto: Getty Images

Andreas Poulsens østrigske klub får ikke licens til den kommende sæson, og dermed kan klubben ikke spille i den bedste række fra den kommende sæson. Afgørelsen er protesteret.

Af Kenneth Jensen

De har vundet mesterskabet i Østrig 24 gange, pokalturneringen 27 gange, og så har klubben en enkelt gang været i en europæisk finale, da det i 1978 blev til en tabt finale i Cup Winners' Cup.

Men ikke siden 2013 har FK Austria Wien vundet en titel, og nu er der endnu større problemer forude.

Det østrigske fodboldforbund har netop annonceret, hvem der har fået licens til den kommende sæson, og her er der choktilstande i FK Austria Wien, for klubben er en af fem klubber, der er blevet nægtet licens til at spille i den østrigske Bundesliga den kommende sæson.

Det fremgår af fodboldforbundets hjemmeside.

Ifølge hjemmesiden er det finansielle årsager, der gør, at Andreas Poulsens østrigske klub ikke har fået licens.

Klubben har indgivet en protest over afgørelsen og kan medsende nye dokumenter, men taber man protesten, kan man altså ikke spille i den bedste række i Østrig i 2021/2022.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at man nu grundet afgørelsen, hvor det altså fremgår, hvorfor man er nægtet licens, kan fokusere på at indsende de rigtige dokumenter, så traditionsklubben ikke bliver tvangsnedrykket.

Klubben har frem til 21. april til at protestere afgørelsen, og så vil instansen træffe en ny afgørelse inden 27. april. Taber man også her, kan man gå den juridiske vej eller involvere UEFA.

Andreas Poulsen er udlejet fra Borussia Mönchengladbach til FK Austria Wien, og han har fået fint med minutter i foråret.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus