Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Nicki Bille har fundet ny klub: Skal spille i femtebedste række

En ny klub har taget Nicki Bille Nielsen ind. Han skal stille op for VB 1968, der spiller i Sjællandsserien.

Nicki Bille Nielsen er tilbage på fodboldbanen. Det er ikke på samme niveau som tidligere, men angriberen er igen meldt ind i en klub. Denne gang er der tale om VB 1968, der har hjemme i den nordvestlige udkant af København.

Klubben spiller i Sjællandsserien og blev i 2018 kåret til Årets Serieklub af DBU. På sin hjemmeside oplister VB 1968 de nye spillere på klubbens førstehold, og her figurerer Nicki Bille Nielsen altså.

Læs også:Nicki Bille åbner op om skudepsiode: Det var et uheld

Billes seneste klub var et kort bekendtskab med Ishøj IF fra Danmarksserien i efteråret. Det stoppede dog i november, efter angriberen i en periode havde været for ustabil i sine fremmøder.

Nicki Bille Nielsen har de to seneste år været gennem en stor personlig nedtur. I efteråret 2018 fyrede Lyngby Boldklub ham, og siden har hans tilknytning til fodboldverdenen været sparsom. Der har desuden været flere episoder i hans privatliv, der har nået medierne.

Læs også:Nicki Bille om nedtur: Jeg er 31 år og kan ikke finde ud af praktiske ting

Den tidligere landsholdsspiller fortalte selv i den serie, TV2 Play producerede om ham, om dengang han blev skudt i armen i december 2018.

- Nogle tror, at min veninde skød mig i jalousi. Og andre mener, det var en narkogæld. Det er helt vanvittigt. Og forkert. Det var et uheld, sagde Nicki Bille Nielsen.

I januar droppede han en ankesag, hvor han var blevet idømt fire måneders ubetinget fængsel. Sagen omhandlede flere ting, landt andet at have truet en cyklist med en luftpistol, besiddelse af kokain, vold mod en dørmand og trusler mod en sygeplejerske.

Læs også:Mand skød Nicki Bille: Straffet med mere end to års fængsel

Læs også:Tålmodigheden er opbrugt: DS-klub stopper samarbejdet med Nicki Bille

Læs også:Nicki Bille skal i fængsel: Dropper at anke sag