• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Rubin-boss giver status på Oliver Abildgaard

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Oliver Abildgaards dage i Rubin Kazan er formentlig talte, men han er fortsat at finde i den russiske klub. Ifølge klubboss er der forhandlinger.

Af Victor Risager

Hvad skal der ske med Oliver Abildgaard?

Mens transfervinduet med hastige skridt nærmer sig sin slutning, er danskeren fortsat på kontrakt i russiske Rubin Kazan.

I den indeværende sæson har Abildgaard til gengæld ikke været i aktion for Rubin Kazan, der spiller i den næstbedste russiske række, og alt peger i retning af, at han har spillet sin sidste kamp i Rusland i denne omgang.

Nu giver Rubin Kazans direktør Rustem Saimanov også en opdatering på den tidligere AaB-profil samt den svensk-montenegrinske kantspiller Sead Haksabanovic.

- Vi er i forhandlinger med dem. De vil gerne væk, men vi slipper ikke, for vi vil gerne have nogle penge for dem. Vi er i venteposition, lyder det således fra Rustem Saimanov ifølge russiske medier.

26-årige Abildgaard har muligheden for at udnytte en FIFA-regel og få suspenderet sin aftale med Rubin Kazan, hvilket vil lade ham spille i en anden klub i hele 2022/23-sæsonen. Det vil betyde, at han i så fald skal tilbage til den russiske klub næste sommer.

Tilbage i juni skrev B.T. Sport dog, at det ikke er planen at udnytte den klausul, men snarere at få et permanent klubskifte på plads.

Oliver Abildgaard har spillet to og et halvt år i Rubin Kazan, og han står noteret for 62 kampe for klubben. I sidste sæson bar han også anførerbindet i nogle kampe. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.