Video : Tipsbladet
Generelle

Sådan går det Yann Bisseck i Inter

Den tidligere AGF-stjerne er tålmodig og håber på at udvikle sig til en af verdens bedste i Inter på sigt.

Han blev AGF’s største salg nogensinde, da han i sommer blev solgt til selveste Inter, men Yann Aurel Bisseck kan ikke prale af at have fået meget spilletid i sin nye klub endnu.

Syv minutter på banen blev det til i sæsonpremieren, men siden har Yann Bisseck ikke fået et eneste minuts spilletid for Inter. Han har i stedet været limet til bænken i de seneste otte kampe.

I et interview med fanmediet Geissblog, der dækker forsvarsspillerens tidligere klub FC Köln tæt, fortæller hovedpersonen nu om sin start i Inter, og han er ingenlunde utilfreds. Han er tværtimod væbnet med en god portion tålmodighed.

- Jeg skal selvfølgelig være tålmodig i starten, arbejde og lære, fordi jeg er en af de yngste spillere i truppen. Men ser jeg fem år frem, er planen, at jeg skal udvikle mig til en af de bedre forsvarsspillere i verden. Jeg har et stort potentiale, og dette er det bedste sted at udvikle det potentiale, selvom det kan tage et stykke tid i begyndelsen. Men jeg tror, at på længere sigt har det været den helt rigtige beslutning, siger Yann Bisseck til Geissblog.

Samtidig fortæller den 23-årige forsvarsspiller, at han har fundet en lejlighed og er godt i gang med at lære italiensk, og når det er tillært, vil han føle sig helt hjemme.

Det skal retfærdigvis også siges, at Yann Bisseck har stor konkurrence om spilletiden i Inter. Klubben råder over Stefan De Vrij, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Benjamin Pavard og Matteo Darmian til forsvaret.

Inter skal i aktion igen i weekenden, når de tager imod Bologna i Serie A. Den kamp spilles lørdag klokken 15.00.