Video : Tipsbladet
Generelle

Transfer trækker ud: Nu spiller dansker alligevel

Den transfervarme dansker Casper Nielsen skulle egentlig ikke i aktion i Royal Union SG's testkampe efter aftale med klubben. Men lørdag spillede han dog alligevel.

- Jeg har aftalt med ham, at han ikke spiller holdets træningskampe.

Sådan lød det fra Royal Union SG's cheftræner, Karel Geraerts, om danske Casper Nielsen i slutningen af juni. Årsagen til det er, at den stærke midtbanespiller gerne vil forlade klubben ovenpå en flot sæson.

Men man har som bekendt et standpunkt, indtil man tager et nyt, og det har parterne åbenbart gjort nu.

I hvert fald var transfervarme Casper Nielsen med i Royal Union SG’s testkamp mod Brighton & Hove Albion lørdag, hvor han fik en halvleg på banen. Det skriver adskillige medier, heriblandt Het Nieuwsblad.

Det er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at den tidligere EfB- og OB-spiller har tænkt sig at blive hos Royal Union SG.

I stedet er det en mulighed, at Casper Nielsen blot vil holde formen ved lige, efter at et skifte endnu ikke er faldet på plads endnu og kan trække ud. Het Nieuwsblad omtaler således stadig danskeren som en spiller, der gerne vil væk.

Tidligere har klubber som Royal Antwerp, Gent og Club Brugge været meldt interesserede i den 28-årige dansker, mens også klubber uden for Belgiens grænser skal lure på ham.  

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.