• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Vil ophæve med eks-Superliga-spiller efter kollaps

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Angriberen skal nu overveje et karrierestop, lyder det fra FC Blau-Weiß Linz' sportschef.

Af Victor Risager

Der er gået lidt over en måned, siden Raphael Dwamena faldt om tidligt i en kamp for østrigske FC Blau-Weiß Linz grundet hjerteproblemer. Og netop den kamp kan meget vel have været ghaneserens sidste kamp for klubben.

Således vil FC Blau-Weiß Linz nu ophæve samarbejdet med den tidligere Vejle Boldklub-angriber. Det bekræfter sportschef Tino Wawra over for Laola1.

Raphael Dwamena har således haft hjerteproblemer i flere år, hvor han har spillet med en indopereret hjertestarter.

Det var også på grund af netop de hjerteproblemer, at den ellers dygtige angriber forlod Vejle Boldklub efter kun seks kampe i efteråret 2020, og ifølge FC Blau-Weiß Linz er der ganske enkelt for stor risiko for flere problemer.

- Der var en aftale i denne uge, hvor vi fortalte ham og hans bagland, at det ikke længere var en mulighed for os, at han er på banen for os. Risikoen er bare for stor for os, siger Tino Wawra til Laola1 og tilføjer, at angriberen kan være nødt til at stoppe karrieren:

- Vi er meget kede af det. Bortset fra i RB Salzburg finder du ikke en spiller med kvaliteten af ​​en sund Raphael Dwamena i hele Østrig. Det er en skam, at han nok skal tænke på et endeligt stop nu. Han er en fantastisk fyr, har en fantastisk personlighed. Derfor er beslutningen så meget sværere for os.

Raphael Dwamena er 26 år og nåede at optræde i fire kampe for FC Blau-Weiß Linz. Han har en fortid hos blandt andre FC Zürich og Levante, mens han har spillet otte landskampe for Ghana. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020