Foto: Getty Images
Generelle

Vild start for David Nielsen: Dommerne strejker

Der venter ikke en debutkamp for David Nielsen i denne weekend for hans nye græske klub Kifisia.

Det står klart, at den danske træner David Nielsen nu skal prøve sig af i spidsen for den græske klub Kifisia FC, men han kommer ned til en liga, der står helt stille i øjeblikket, da en dommerstrejke er brudt ud.

Sagen handler om, at de er imod farlige og vanskelige arbejdsforhold. Derfor er der ikke udsigt til, at der skal spilles kampe i denne weekend, hvor Nielsens nye klub ellers skulle møde Giannina. 

I et interview med svenske Fotbollskanalen fortæller den tidligere FC Nordsjælland-spiller David Moberg Karlsson om, hvordan situationen er for dem.

- I går fik vi at vide, at runden bliver aflyst helt. Det er egentlig det eneste, jeg ved. Måske bliver det også næste runde, vi ved ingenting i øjeblikket, siger han og tilføjer:

- Det, der står overalt, er det, som vi også har hørt. Dommerne føler sig truede. Jeg ved virkelig ikke mere end, at dommerne nægter at dømme i øjeblikket. De nægter simpelthen at dømme kampene. Det er, hvad vi har fået at vide, lyder det fra Moberg Karlsson.

Det skulle desuden være sådan, at der kommer en ny melding fra dommerne på tirsdag.

David Nielsens nye klub Kifisia er på sidstepladsen i den græske Super League, så der venter ham et stort stykke arbejde, når forholdene i landet er til, at man igen kan spille fodbold i deres bedste række.

Valget om at tage til græsk fodbold er desuden noget, som David Nielsen bliver rost for. Læs mere om det her.