Video : Tipsbladet
Generelle

Zeca om FCK-afsked: Fodbold er en forretning

Den nu tidligere FC København-anfører fortryder ikke sit farvel til København og Danmark, men husker i stedet tilbage på tiden i FCK med glæde.

FC København sagde denne sommer farvel til en markant skikkelse i klubben, da nu tidligere anfører Zeca forlod klubben på en fri transfer.

Han kom til FCK i 2017 og blev en vigtig spiller på førsteholdet, men alderen kombineret med to alvorlige skader fik parterne til at gå hver til sit.

Nu er han tilbage i Grækenland og Panathinaikos, som han også spillede for fra 2011 til 2017.

- Klubben ville gå i en anden retning, og det ville jeg også. Jeg har altid sagt, at jeg ønsker at slutte min karriere i Panathinaikos, og så opstod denne mulighed. Jeg skulle ikke tænke over det to gange.

- Panathinaikos var klubben, der gav mig meget og åbnede dørene til Europa. Jeg er glad for at være tilbage, siger Carlos Zeca til Noticiasaominuto.com.

At FCK ikke ville forlænge med sin anfører, forstår Carlos Zeca godt.

- Jeg fylder 35 år og har haft to knæskader. Til syvende og sidst ved vi alle, at fodbold er en forretning. Nogle gange skal et hold gå en anden vej, og det gør spillerne også. Vi indså, at vi var nødt til at gå andre veje, og både klubben og jeg kom frem til, at det var det bedste for begge parter. Jeg har overhovedet ikke fortrydt. Jeg er ikke ked af det, tværtimod. Jeg fik et farvel, som jeg aldrig troede, jeg kunne få i fodbold. Jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg havde der. Men jeg var også klar til en ny-gammel udfordring, siger Carlos Zeca.

Zeca nåede at vinde Superligaen tre gange i de seks sæsoner, han spillede i Danmark.

I Panathinaikos har grækeren fået en aftale, der løber et år.