Video : Tipsbladet
La Liga

Barca har fundet drømmeafløseren for Lewandowski

Robert Lewandowski kan snart være fortid i FC Barcelona, og catalanerne har fundet angriberen, de vil have som afløser for den polske stjernespiller.

Robert Lewandowski fylder 36 år til sommer, og det betyder, at den polske stjernespiller i fodboldmæssig forstand er ved at være klar til at lade sig pensionere. 

Angriberen har godt nok en kontrakt med FC Barcelona helt frem til 2026, men der tales om en skilsmisse til sommer eller senest i 2025, hvor catalanerne angiveligt har en klausul i kontrakten, der gør det muligt for Barca at skille sig af med Robert Lewandowski et år før udløb.

Alt imens, at den situation venter på at blive afklaret, er Barcelona naturligvis i gang med at afsøge markedet for en afløser for Robert Lewandowski.

Ifølge spanske medier skal Barcelona have kastet deres kærlighed på RB Leizpig-angriberen Benjamin Sesko, der blot er 20 år, men allerede har en række imponerende mereitter på sit CV. I denne sæson har sloveneren scoret 10 kasser for RB Leipzig.

En klausul i Benjamin Seskos kontrakt betyder angiveligt, at han kan erhverves for 375 millioner kroner til sommer, men Barcelona skal forvente hård kamp. Manchester City og Liverpool lurer også på sloveneren, skriver Bild. 

Benjamin Sesko kom til RB Leipzig fra Red Bull Salzburg forud for denne sæson.