Video : Tipsbladet
La Liga

Usynlige Christensen: Her har han problemer

Det blev kun til en delvist beståelse for Andreas Christensen i søndagens Barcelona-kamp.

Andreas Christensen er efterhånden ved at være fast mand på midtbanen i FC Barcelona. Det er dog stadig en position, som han skal vænne sig til at være på. Det kom til syne under søndagens kamp mod Bilbao i La Liga.

De to Barcelona-sportsaviser Sport og Mundo Deportivo havde da heller ikke kun rosende ord om den danske landsholdsspiller.

- Den danske spiller stod over for en alvorlig test på midtbanen mod en meget krævende modstander, og han bestod den delvist, skriver Sport og fortsætter:

- Selvom han har spillet flere kampe, var hans defensive præstation korrekt, men han havde problemer med pasningerne, lyder det fra den ene catalanske sportsavis.

Hos Mundo Deportivo er det under overskriften 'usynlig'.

- Kampens gang generede ham tydeligvis. Desuden endte han med at få et urimeligt gult kort lige før han blev udskiftet, melder avisen om Christensen, som fik 76 minutters spilletid i opgøret mod baskerne.

Opgøret endte endvidere 0-0, som betyder, at Barcelona nu er på tredjepladsen i den bedste spanske række.

Næste opgave for Barcelona er mod Mallorca, hvorefter de skal en tur i Champions League mod Napoli, hvor den første kamp på italiensk grund endte 1-1.