Video : Tipsbladet
La Liga

Helt vildt: Vinker farvel til 79 mio. for Barca

Den portugisiske angriber har vinket farvel til en masse millioner for at komme til FC Barcelona.

Joao Felix kom til FC Barcelona på en lejeaftale fra Atletico Madrid i sommer, og i den forbindelse opgav den portugisiske stjernespiller en hulens masse millioner.

Det skriver Catalunya Radio.

I Atletico Madrid tjente angriberen i omegnen af 14,5 millioner euro årligt ifølge MARCA, men i FC Barcelona takkede han i første omgang “ja” til en løn på blot 400.000 euro for et år, så skiftet kunne falde på plads. Det er en lønnedgang på 14,1 millioner euro - eller 105 millioner kroner!

Der er dog et vigtigt men, skriver Catalunya Radio. I aftalen med FC Barcelona står der, at Joao Felix vil få en lønforhøjelse til fire millioner euro årligt, når klubbens økonomi tillader det. Og det gør den nu.

Så i sidste ende vil lønnedgangen fra Atletico Madrid til FC Barcelona “blot” lyde på 10,5 millioner euro, svarende til 79 millioner kroner, i den indeværende sæson. 

FC Barcelona må siges at have fået noget for pengene. Joao Felix, 23 år, har været i blændende form for catanerne med tre mål og tre oplæg i otte kampe hidtil, mens Barcelona ikke har tabt en kamp med ham på banen endnu.