• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Dansk stjerne skal ingen steder

Foto: Getty Images

De seneste dages rygter om et sommerskifte for Andreas Christensen holder ikke vand, skriver Relevo.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Rygerne omkring et sommerskifte for Andreas Christensen har spredt sig som en steppebrand de seneste dage.

Sport pustede liv i spekulationerne, da man forventede, at der ville komme store bud fra særligt Premier League til sommer. Tilmed meldte samme sportsavis om bud i en størrelsesorden omkring 450 millioner kroner.

Onsdag blev Newcastle også nævnt som en klub, der har et godt øje til danskeren. Årsagen til de mange spekulationer skal findes i Barcelonas skrantende økonomi.

Man hentede Andreas Christensen på en fri transfer, og man kan derfor ved et salg af ham nedsætte klubbens gæld. Der er dog intet, som peger i retning af et skifte til sommer.

Det skriver spanske Relevo. Ifølge deres oplysninger så har Andreas Christensen, 26 år, slet ikke i sinde at lytte til nogle former for tilbud. Hans eneste ambition er at opnå succes med FC Barcelona.

Den danske stopper har også udviklet sig til en af FC Barcelonas stærkeste kort, da han er fast mand i catalanernes midterforsvar. Desværre for FC Barcelona drog han retur fra landsholdsopgaverne med en skade.

Det har vist sig at være en skade i venstre læg, hvor omfanget endnu er ukendt. Real Madrid venter i returkampen af pokalsemifinalen om halvanden uge, hvor det er tvivlsomt, om Andreas Christensen når at blive klar.

Danskeren er startet de seneste otte kampe i La Liga.