Foto: Getty Images
La Liga

Reagerer på sur Braithwaite: Må gerne være vred

Espanyols cheftræner bebrejder ikke Martin Braithwaite for at lufte sin frustration, da den danske angriber lørdag blev udskiftet.

Martin Braithwaite blev i weekenden dobbelt målscorer i Espanyols 2-0-sejr over Elche, men danskeren var alligevel i blandet humør, da han blev udskiftet i slutfasen. 

Martin Braithwaite slog ud med armene, da Espanyol-cheftræner Luis Ramis tog danskeren ud, og ifølge det catalanske medie CCMA krævede den danske angriber en forklaring fra Ramis, da han gik ud mod bænken. 

Ifølge mediet fortsatte Martin Braithwaite med at lufte sin utilfredshed, da han satte sig på bænken, hvorefter en assistenttræner kom over for at tale med danskeren. På pressemødet efter kampen reagerede cheftræner Luis Ramis på Martin Braithwaites frustration.

- Lad spillerne gøre, hvad de føler er passende. Der sker ikke noget. Jeg har forståelse for, at de bliver vrede, så længe de er respektfulde, lød det fra Luis Ramis. 

- Han må have haft øjnene rettet mod det tredje mål. Men de (Elche, red.) lagde hårdt pres på os, og hvis jeg tog en midterforsvarer ud, så ville backerne komme under mere pres. Vigtige spillere som Braithwaite er nødt til være forbilleder med deres opførsel, og det har han været med sin arbejdsindsats og dedikation. 

Med de to scoringer i lørdags er Martin Braithwaite i denne sæson op på otte mål i 14 kampe i den næstbedste spanske række, hvor Espanyol i øjeblikket ligger nummer fire.