Foto: Getty Images
La Liga

Real Madrid-stjerne taler ikke med Carlo Ancelotti

Den bedst betalte spiller i Real Madrid-truppen taler ikke med klubbens cheftræner, selvom parterne har respekt for hinanden.

Han er den dyreste spiller i Real Madrids historie, men Eden Hazard sidder alligevel på bænken i næsten alle kampe for Real Madrid. 

Den 32-årige Hazard har ikke fået spilletid i La Liga siden den 11. september, men belgieren har ikke planer om at forlade den spanske klub af den grund. 

- Jeg vil gerne blive. Det har jeg altid sagt. Jeg håber på at spille og vise, at jeg stadig kan. Folk har deres tvivl, det er normalt, og det forstår jeg. Men for mit vedkommende, så er jeg her stadig i næste sæson. Man ved aldrig, men en transfer er ikke en del af min planer, lyder det, ifølge Football Espana, fra Eden Hazard. 

Den tidligere Chelsea-stjerne, der blev kåret til Premier Leagues bedste spiller i 2014/15-sæsonen, taler dog ikke med Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti. 

- Der er respekt mellem Ancelotti og jeg. Men jeg kommer ikke til at sige, at vi taler med hinanden, for det gør vi ikke. Men der vil altid være respekt. Jeg er nødt til at respektere en fyr som Ancelotti. For det, han repræsenterer i fodbolden, og for det, han har opnået i sin karriere. 

På trods af den manglende spilletid ser det dermed ud til, at Eden Hazard vælger at fuldføre sin kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Belgieren er da også den bedst betalte spiller i Real Madrids trup.