Foto: IMAGO
Landshold

Cho revser sig selv efter exit: Jeg manglede meget

FC Midtjyllands Cho Gue-sung var godt og grundigt skuffet over sig selv efter Sydkoreas exit ved Asian Cup.

Sydkoreas drømme om at vinde Asian Cup døde tirsdag eftermiddag, da de tabte med 0-2 til Jordan i semifinalen. Her var det en kamp, hvor FC Midtjyllands Cho Gue-sung spillede de sidste 35 minutter af kampen.

Det var dog ikke en Cho i sit bedste humør, da han efter nederlaget talte med det sydkoreanske nyhedsbureau Newsis.

- Jeg føler mig meget skuffet. Jeg tror, jeg skal udvikle mig mere. Det var en turnering, hvor jeg følte, at jeg manglede meget, siger han og fortsætter:

- Jeg ønskede at præstere godt, før jeg kom til mit hold. Jeg føler virkelig, at jeg er skuffet over mig selv, selvom jeg følte, at jeg forberedte mig godt til turneringen, lyder det fra Cho Gue-sung.

Det blev til ét mål fra Chos side ved turneringen. Det var det sene udligningsmål til 1-1 mod Saudi Arabien i ottendedelsfinalen, hvor koreanerne efterfølgende vandt i straffesparkskonkurrence med blandt andet et mål fra ham.

Endvidere kom han ind på, hvad der blev sagt mellem spillerne da semifinale-nederlaget stod klart for dem.

- Spillerne sagde til hinanden, 'Turneringen er slut. Alle går tilbage til deres hold. Lad os komme godt tilbage og forberede os igen, fortæller FC Midtjylland-angriberen.

Selv gjorde Cho sig også bemærket i semifinalen, da han forsøgte at filme sig til et straffespark. Det er efterfølgende noget, som er gået halv-viralt på de sociale medier, hvor man kan se, hvordan han falder i feltet uden at blive det mindste rørt af Jordan-forsvarsspilleren.

Nu venter en tur tilbage til den jyske hede, hvor han ikke har været en del af deres opstart, inden de sparker Superligaen i gang igen mod Brøndby 18. februar.