Video : Tipsbladet
Landshold

Hjulmand har talt med Gravesen efter hård kritik

Efter Thomas Gravesens eksplosive interview med Tipsbladet har landstræner Kasper Hjulmand taget en snak med den tidligere Real Madrid-spiller.

HELSINGØR (Tipsbladet): Det var en ganske voldsom kritik, som Thomas Gravesen i sidste uge rettede mod Kasper Hjulmand. 

I et interview med Tipsbladet slog den tidligere landsholdsstjerne det fast, at det var 'den største skandale i nyere tids landsholdshistorie', at Kasper Hjulmand havde forbigået Nicolai Vallys i sin trup til EM-testkampene mod Schweiz og Færøerne. Samtidig var 'Graver' meget uforstående over udtagelsen af Christian Eriksen, der har fået minimal spilletid i Manchester United i 2024.

Og den voldsomme kritik i interviewet med Tipsbladet har resulteret i en snak mellem Kasper Hjulmand og Thomas Gravesen. Det bekræftede landstræneren mandag overfor Tipsbladet, da han mødte pressen på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor landsholdsspillerne i dag er mødt ind. 

- Ja, jeg har faktisk talt med Thomas, men det holder jeg mellem mig og Thomas, lød det indledningsvist fra Kasper Hjulmand. 

Hvad tænker du om Thomas Gravesens kritik?

- Jamen, jeg synes, at det er fint, at der bliver diskuteret. Man kan altid tale om tonen og hvad det er, man går efter og så videre, men jeg synes, at det er helt naturligt og helt okay, at der er forskellige holdninger til, hvem man synes skal være på landsholdet. Sådan har det sådan set altid været. Men jeg ved godt med Thomas, at det kommer fra en tidligere spiller, som brænder for landsholdet.

- Jeg synes, at det er helt okay, at der bliver diskuteret. Det er fint, at der er nogle, der synes, at der er nogle spillere, der skal spille, og nogle spillere, der ikke skal spille mere. Det er fint at diskutere. Sådan har det alle dage været, og sådan vil det altid være, lød det fra Kasper Hjulmand. 

Meget af Thomas Gravesens kritik af Kasper Hjulmand handlede om, at landstræneren ikke kiggede nok mod Superligaen.

Tidligere mandag blev antallet af Superliga-spillere i landsholdstruppen dog fordoblet, da Brøndby IF-profilen Jacob Rasmussen blev udtaget som erstatning for den skadede Andreas Christensen. FC Københavns Elias Jelert er den anden spiller fra den hjemlige liga i landsholdstruppen.