• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Slår fast: Ingen henvendelser på Hjulmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ingen har forsøgt at hive Kasper Hjulmand væk fra jobbet som landstræner endnu.

Af Victor Risager

Det danske landshold præsterer fantastisk godt i øjeblikket, og med gode præstationer kommer der ofte interesse fra store klubber i fodboldverdenen, uanset om man er spiller eller træner. Men hidtil har ingen klubber eller landshold forsøgt at vriste Kasper Hjulmand fri fra jobbet som dansk landstræner.

Det siger fodbolddirektør Peter Møller til Ekstra Bladet.

- Vi har ikke fået én eneste henvendelse på Kasper Hjulmand. Vi er også lige gået i gang med en kontrakt, der løber til 2024. Og vi er utrolig glade for Kasper Hjulmand, siger Peter Møller ifølge avisen.

Fodbolddirektøren tilføjer samtidig, at der ikke er nogen planer om en kontraktforlængelse lige her og nu. Med tre år igen af Kasper Hjulmands kontrakt har de da formentlig også tid nok til at diskutere en senere hen.

Efter det danske landsholds flotte præstationer blev Kasper Hjulmand foreslået af legenden Rafael van der Vaart som en mulig hollandsk landstræner. I den forbindelse afviste den 49-årige landsholdstræner sådan et skifte:

- Jeg er, hvor jeg skal være, og det har jeg sagt hele tiden. Jeg elsker dansk fodbold og Danmark, og min hjerne kan ikke kapere andet end den kommende kamp, lød det dengang.

Kasper Hjulmand har stået i spidsen for Danmark i 21 kampe - 15 sejre, to uafgjorte og fem nederlag.