• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ole Hoffskov

Avis: PSG smækker tre spillere på transferlisten

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain vil af med tre spillere - herunder den tidligere Vejle-angriber Hugo Ekitiké.

Af Ole Hoffskov

Paris Saint-Germain spenderede næsten 2,5 milliarder kroner på nye spillere i sommerens transfervindue, men dankortet kommer formentlig op af lommen igen til januar, hvor hovedstadsklubben blandt andet leder efter en ny venstre back.

Selv Paris Saint-Germain har dog også brug for, at der kommer penge den anden vej, og derfor har de franske mestre nu sat tre spillere til salg, skriver Le Parisien. 

PSG vil blandt andre af med den tidligere Vejle-spiller Hugo Ekitiké, der i sommer takkede nej til Eintracht Frankfurt. Angriberen er blot noteret for otte minutters spilletid i denne sæson, og 21-årige Ekitiké har ikke en fremtid i "byernes by".

Det samme gælder Layvin Kurzawa og Carlos Soler, der er de øvrige navne, som Paris Saint-Germain har smækket på transferlisten. Ingen af spillerne indgår i cheftræner Luis Enriques fremtidsplaner.

PSG sagde i sommer farvel til spillere som Lionel Messi, Sergio Ramos og Neymar, så Kylian Mbappé er den eneste tilbageværende megastjerne hos de franske mestre, der er på andenpladsen i Ligue 1 efter Nice.