Video : Tipsbladet
Ligue 1

Dansk profil afviser rygter: Planen er at blive

Trods rygter fra udlandet har Rasmus Nicolaisen ikke travlt med at forlade Toulouse. Tipsbladet har talt med den tidligere FC Midtjylland-spiller.

Rasmus Nicolaisen har vokset sig fra en lille ælling i FC Midtjylland til en stor og flot svane i franske Toulouse.

Som den 27-årige forsvarsspiller tidligere udtalte i et interview med Tipsbladet, følte han ikke, at han fik den tillid, han havde brug for i FC Midtjylland. Det er dog langt fra tilfældet i Toulouse, hvor danskeren nu er blandt holdets største profiler og samtidig bærer et stort ansvar som viceanfører i klubben. 

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har da også kvitteret tilliden fra franskmændende med en stribe af gode præstationer i både Europa og Ligue 1.

Gode præstationer giver som regel anledning til interesse fra større klubber, og selvom Rasmus Nicolaisen holder en lille dør på klem over for nye muligheder, har han ikke ligefrem travlt med at rykke teltpælene op. 

- Selvfølgelig har jeg da lyst til at prøve mig selv af på et endnu højere niveau, hvis der skulle komme en mulighed for det. Forhåbentlig kan jeg komme til at udleve nogle af de drømme og ambitioner, som jeg har for at skulle prøve mig af på et højere niveau, fortæller Rasmus Nicolaisen til Tipsbladet og uddyber. 

- Jeg håber og tror på, at vi kan tage det næste skridt i Toulouse, dermed ikke sagt, at der ikke er større klubber, der kunne have interesse. Men lige nu har jeg bare fokus på Toulouse.

Artiklen fortsætter efter billedet ... 

Rasmus Nicolaisen er stærk i luften. Her mod Nico Tagliafico fra Olympique Lyon. Foto: Alamy 

Afviser rygter om Trabzonspor
Interesse fra udlandet er der da også blevet meldt om i flere tyrkiske medier, hvor især Trabzonspor er blevet nævnt som en mulig destination. De rygter kan man dog godt skyde en hvid pil efter, hvis man spørger hovedpersonen selv, der blot kunne trække på smilebåndet over rygterne fra Tyrkiet. 

- Jeg har hørt lige så meget som dig, så det var sgu lidt sjovt at læse om lige pludselig. Men nej, jeg har intet hørt. 

Så hvad er planen til sommer? 

- Planen er umiddelbart, at jeg skal blive i Toulouse. Det er også derfor, at jeg lige har skrevet under på en ny kontrakt hernede, hvor jeg er en del af et projekt, som jeg har en stor rolle i, og det er jeg meget glad for.

- Men når det er sagt, kan der selvfølgelig godt komme et tilbud, som Toulouse ikke kan sige nej til, men lige nu regner jeg med, at jeg også spiller i Toulouse efter sommeren, afslutter danskeren over for Tipsbladet. 

Rasmus Nicolaisen har da også for nyligt sat sin signatur på en ny kontrakt med Toulouse. Det kan du læse meget mere om HER. 

I denne sæson har danskeren båret anførerbindet for Toulouse hele otte gange, hvor det også er blevet til to mål.

Toulouse ligger i skrivende stund nummer 10 i den franske Ligue 1.