• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Dolbergs træner sender tak til Kasper Hjulmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Dolberg er ikke en del af Danmarks landshold til de kommende to kampe. Nice-træner takker Kasper Hjulmand for, at Dolberg ikke er udtaget.

Af Kenneth Jensen

Danmark er allerede kvalificeret til VM, og derfor er der ikke meget andet end point til verdensranglisten og seedning til VM på spil, når Kasper Hjulmands tropper møder Færøerne og siden Skotland.

Mikkel Damsgaard er ikke med, fordi han er knæskadet, og med er heller ikke angriber Kasper Dolberg, der er blevet i Nice for at træne.

Den 24-årige angriber har igen haft et efterår, hvor han er blevet afbrudt af skader. Danskeren har plejet flere skavanker, og senest måtte han rejse hjem fra Nice på grund af en personlig situation.

Det betød, at han missede et par klubkampe og nu altså også går glip af de kommende landskampe. 

Træner Christophe Galtier forklarer mere om situationen omkring Kasper Dolberg.

- Dolberg har det fint. Han bliver her. Han er vendt tilbage fra Danmark og har trænet normalt i denne uge. Han er en introvert dreng, som kan åbne op. Han ville måske gerne have været afsted (med landsholdet), men han bliver her, siger Nice-træner Christophe Galtier på et pressemøde og forklarer:

- Han har kun været med i halvdelen af træningerne i dnene sæson. Nu har Danmark allerede kvalificeret sig til VM, jeg vil gerne takke deres træner for, at han lader Kasper være hos os i denne pause for at træne. Der venter ham et godt program.

Kasper Dolberg har i denne sæson spillet syv kampe for OGC Nice. Det er blevet til tre scoringer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020