Video : Tipsbladet
Ligue 1

Iskoldt: Mbappe og Enrique kan ikke udstå hinanden

Der er kun et par måneder tilbage af Kylian Mbappes tid i PSG, men de kan godt blive lange.

Farcen omkring Kylian Mbappe begynder efterhånden at tage til med den formindskede spilletid, som den franske verdensstjerne får hos Paris Saint Germain. Senest mod Monaca blev det kun til en halvleg, inden han blev sat på bænken.

Det franske sportsmedie Footmercato har i den forbindelse gravet frem, hvad der ligger til baggrund for, at en af verdens bedste spillere ikke får fuld spilletid.

Her bliver der selvsagt peget på, at Mbappe betaler prisen for, at han har til hensigt at forlade klubben til sommer, når kontrakten udløber. I den forbindelse har PSG-cheftræner Luis Enrique også fortalt, at de skal vænne sig til at klare sig uden franskmanden.

Men der er også mere. Kilder fortæller mediet, at de to ikk elængere kan udstå hinanden, når de er i tæt på hinanden. Der har dog ikke været hverken fysiske eller verbale konfrontationer, fastslås det.

I sommer, da Kylian Mbappe fortalte om sine fremtidsplaner, gjorde PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi det klart, at hvis topspilleren skrev under med Real Madrid, så ville han ikke komme til at spille mere.

På den måde menes det, at man har givet træner Enrique muligheden for at undlade at bruge Mbappe.

I Champions League er det dog blevet til fuld spilletid i de kampe, som de har været med i. Senest mod Real Sociedad, hvor Mbappe selv stod for målet i PSG's 1-0-sejr over spanierne.

Derudover har han scoret 21 mål i 22 kampe for PSG i Ligue 1 i denne sæson.