Foto: Imago
Ligue 1

Medie: Mbappé-exit? PSG kræver svar

PSG kræver ifølge et fransk medie et snarligt svar fra Mbappé om hans kommende kontraktudløb.

Nu skal vi til det igen. 

Endnu et transfervindue hvor der er uvished om Kylian Mbappés fremtid i PSG, og hvor Real Madrid spøger i kulissen. 

Mbappé har kontraktudløb til sommer, og han kan derfor frit forhandle med andre klubber allerede nu, men meget tyder på, at han venter med at træffe en beslutning. 

Spanske medier har tidligere berettet om, at Mbappé allerede skulle have en aftale på plads med Real Madrid, men den historie var franskmandens bagland ude at afvise. 

Det er derfor helt åbent, hvor den store stjerne kommer til at spille, når hans kontrakt udløber, men nogen er ved at blive utålmodige. 

Det franske medie RMC Sport skriver, at PSG kræver et snarligt svar fra Mbappé, der dog ikke har for vane at være ude i god tid. 

Nøjagtig samme situation udspillede sig i 2022, og her trak Mbappé det i langdrag, for kontrakten blev første forlænget i maj - få måneder inden udløb. 

Derfor er PSG allerede nu begyndt at overveje alternativer, da man i klubben er pessimistiske om en mulig forlængelse, skriver mediet. 

Det er ingen hemmelighed, at den franske storklub gerne vil forlænge med Mbappé, og ifølge RMC Sport ligger der også en ny kontrakt klar på forhandlingsbordet. 

25-årige Mbappé har spillet i PSG siden sommeren 2017, og han står noteret for 285 kampe og 238 mål i den franske hovedstad.