Foto: Getty Images
Ligue 1

Messi om første sæson i PSG: Havde en dårlig tid

Den første sæson i Paris Saint-Germain var ikke specielt sjov, lyder det fra Lionel Messi, der nu føler sig meget bedre tilpas.

Lionel Messi skiftede sidste år fra Barcelona til Paris Saint-Germain, og efter skiftet til fransk fodbold formåede argentineren ikke at opretholde sit imponerende målsnit fra La Liga. 

Og efter fredagens 3-0-sejr over Honduras, hvor Messi scorede to gange for Argentina, erkendte superstjernen da også, at hans ikke ligefrem nød sin første sæson i Ligue 1. 

- Jeg har det godt. Jeg har det anderledes end i sidste sæson. Jeg vidste, at det ville blive sådan. Jeg har sagt det tidligere. Jeg havde en dårlig tid, og jeg fandt aldrig mig selv, lød det således, ifølge TyC Sports, fra Lionel Messi.

- I denne sæson er det anderledes. Jeg gik ind til det med en anden mentalitet. Jeg var mere tilvænnet til klubben, omklædningsrummet, holdkammeraterne og spillestilen. Sandheden er, at jeg har det rigtig godt. Jeg har nydt det igen. 

Lionel Messi scorede 11 mål i 34 kampe for Paris Saint-Germain i sidste sæson, mens argentineren i denne sæson har scoret seks mål i 11 kampe.