• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Serie A-klub forhander om Joachim Andersen - men Wass' klub lurer også

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge B.T. forhandler Torino med Lyon om at hente Joachim Andersen, men også Valencia er interesseret.

Af Anders Dehn

Det er kun lidt over et år, siden Lyon gjorde Joachim Andersen til den dyrest købte danske fodboldspiller nogensinde, men i løbet af de kommende dage kan han ende i en ny klub. I sidste uge bragte et italiensk medie Torino på banen, og ifølge B.T. er Valencia også interesseret.

Det er dog fortsat Torino, der er længst i processen med at hente Andersen. Klubben har angiveligt allerede åbnet forhandlinger med Lyon om en lejeaftale for resten af sæsonen.

Læs også:Joachim Andersen så Lyon-remis fra bænken

Ifølge B.T. kan et køb også komme på tale, men de 25 millioner euro (186 millioner kroner), som Lyon forlanger, er mange penge i disse tider. Alternativt skulle Daniel Wass' klub, Valencia altså også været interesseret.

Ender det med at blive Torino, bliver Joachim Andersen genforenet med sin tidligere træner Marco Giampaolo. Ham havde han også i Sampdoria, hvor han var en succes og netop gjorde sig fortjent til at blive solgt for 180 millioner kroner til Lyon i 2019.

Læs også:Serie A trækker igen i Joachim Andersen

Hos Lyon har det været op og ned for Andersen, der har spillet tre af fem ligakampe i denne sæson, men ingen af de to seneste. I sin første sæson i klubben begyndte han som fast mand, men sad oftere på bænken i anden halvdel.

Det blev dog trods alt til 32 kampe i alle turneringer for Lyon, der nåede semifinalerne i Champions League og den franske pokalturnering, men holdet tabte ligacupfinalen til Paris Saint-Germain.

Læs også:Lyon-dansker før Bayern München: Hvorfor skulle det ikke gå vores vej?

Læs også:Joachim Andersen vil starte på landsholdet: Jeg er den bedste

Læs også:Frustreret dansk landsholdsspiller: Vi lever i det uvisse

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus