Premier League Victor Risager

Åbner døren for Ronaldo: I fodbold er alt muligt

Foto: Getty Images

Den brasilianske klub Corinthians er ikke afvisende over for at hente Cristiano Ronaldo, hvis det bliver muligt.

Af Victor Risager

Cristiano Ronaldo har ifølge en række medier et stort ønske om at forlade Manchester United denne sommer, men Europas storklubberne står ikke ligefrem i kø for at tilknytte den 37-årige målræv.

Nu åbner der sig imidlertid en dør uden for Europas grænser.

Således flirter den brasilianske klub Corinthians’ præsident, Duilio Monteiro Alves, med muligheden for at hente Cristiano Ronaldo væk fra Manchester United.

- Det er sandt, at jeg drømmer stort. Dette er Corinthians! Er Willian og Renato Augusto ikke her? I fodbold er alt muligt, og jeg har forpligtelsen til at yde mit bedste for Corinthians.

- Er det muligt? Det ved jeg ikke. Vi har ikke prøvet, vi har heller ikke undersøgt det, for der var ingen sådan mulighed. Men vi holder øje med ham. Forestil dig, at han pludselig vil spille i Brasilien, siger Duilio Monteiro Alves ifølge spanske medier i programmet Ulissescast.

Corinthians er aktuelt nummer to i den brasilianske liga, så det er ikke noget ueffent hold, og som klubpræsidenten nævner, råder klubben over blandt andre Willian og Renato Augusto, der tidligere har haft succes i europæisk fodbold.

Til trods for det er det nok tvivlsomt, at Cristiano Ronaldo fortsætter karrieren i brasiliansk fodbold.  

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.