• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Fyret Tuchel tvinges til at flytte

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph kan Thomas Tuchel formentlig ikke få lov til at blive boende i England efter fyringen i Chelsea.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Tuchel fik for nyligt sparket i Chelsea, og inden længe bliver den tyske stjernetræner formentlig også sparket helt ud af England. 

Sådan lyder det i hvert fald fra The Telegraph, der skriver, at Thomas Tuchel formentlig blot har en periode på 90 dage, før han skal flytte fra England. 

Det er de britiske visaregler, der efter Brexit betyder, at Tuchel formentlig ikke kan blive bosiddende i England, selvom stjernetrænerens børn går i skole i Surrey. 

Den 49-årige Thomas Tuchel, der blev fyret af Chelsea i begyndelsen af september, er stadig bosiddende tæt på klubbens træningsanlæg i Cobham. 

Ifølge The Telegraph afventer Tuchel lige nu en endelig bekræftelse af, hvorvidt han er tvunget til at forlade England i løbet af de kommende måneder. 

The Telegraph peger på, at Thomas Tuchel efter sin fyring i Dortmund blev boende i den tyske by i et års tid. Samme mulighed får han dog altså tilsyneladende ikke i London. 

Thomas Tuchel er på det seneste blevet sat i forbindelse med Bayern München, og ifølge The Telegraph er den tidligere Chelsea- og PSG-boss opsat på at finde et nyt trænerjob snarest muligt.