• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Thomas Frank har imponeret storklub

Foto: Getty Images

Ifølge The Guardian er en af Premier Leagues største klubber imponeret over Thomas Franks arbejde i Brentford.

Af Lars Gram-Hanssen

Thomas Frank er i gang med sin blot anden sæson som Premier League-træner, men den danske Brentford-boss kan potentielt snart lande et af de største trænerjobs i engelsk fodbold. 

Den engelske avis The Guardian nævner i hvert fald Thomas Frank som en ud af otte trænere, der kan erstatte Antonio Conte, som 'sandsynligvis' forlader Tottenham efter denne sæson. 

- Han er en af de få Premier League-trænere, der sættes i forbindelse med jobbet, og Frank har imponeret stort ved at tage Brentford fra Championship til den øverste halvdel af Premier League-tabellen. Hvis de vinder de kampe, de har i hånden, så vil de kæmpe seriøst med om de europæiske pladser, skriver The Guardian. 

- Brentfords form i denne sæson viser, at sidste sæson ikke var en engangsforestilling - samt at Frank forstår at bygge et hold, der er bedre end dets enkelte bestanddele. Spurs siges at være imponerede over hans arbejde samt det faktum, at han har opnået det med et ret begrænset budget, uden så meget palaver. 

- Han kender Premier League, og han kunne være et klogt valg, især hvis han tager sin målmand David Raya med sig. 

Brentford ligger i øjeblikket nummer otte, men afstanden op til Tottenham på fjerdepladsen er blot syv point. Brentford har desuden en kamp i hånden.  

De øvrige trænere, som The Guardian nævner i artiken, er Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel, Luis Enrique, Ruben Amorim, Steve Cooper, Ange Postecoglou og Roberto De Zerbi.