• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Bekymret for Man Utd: De er ikke i nærheden

Foto: Getty Images

Manchester United skal ikke gøre sig forhåbninger om et engelsk mesterskab, mener den tidligere fodboldspiller.

Af Jacob Quvang

Manchester United fik reddet lidt af æren, da man onsdag aften på hjemmebane kom tilbage og fik 2-2 mod Leeds efter at have været bagud 0-2. 

Dermed er Manchester United syv point efter Arsenal, som har spillet to kampe færre end De Røde Djævle, og foran dem ligger Manchester City også.

Mesterskabssnakken var ellers begyndt at rumstere fra dybet i den røde del af Manchester, men står det til den tidligere fodboldspiller Jason Cundy, så kan den straks parkeres igen. Ifølge ham er Manchester United nemlig ikke i nærheden af de to konkurrenter.

- Det er ikke noget godt resultat for United - det er dårligt. Vi havde alle forventet, at de ville være klar foran eget publikum og lukke hullet. Er de i mesterskabskampen? Ud fra hvad jeg så i dag, så er de ikke i nærheden af Arsenal og Manchester City.

- Selv om de kom tilbage efter at have været bagud 2-0. så vil det føles som et nederlag. Det er to store point, som de smider, mod et hold, der ikke har nogen træner, siger Cundy til talkSPORT.

Manchester Uniteds pointtab skyldtes særligt en dårlig start på begge halvlege. Wilfried Gnonto bragte Leeds i front inden for det første minut. Tre minutter inde i anden halvleg scorede Raphael Varane selvmål. Marcus Rashford og Jadon Sancho stod for Manchester Uniteds scoringer i anden halvleg.