Video : Tipsbladet
Premier League

Bendtner: Denne dansker kan spille for Liverpool

Hvis Ibrahima Konaté kan spille for Liverpool, så kan Joachim Andersen også, fortæller Nicklas Bendtner.

Joachim Andersen spillede i weekenden en stor præstation for Crystal Palace, hvor han havde en stor rolle i deres sejr over Liverpool på 1-0. Netop den modstander kan den danske landsholdslegende Nicklas Bendtner godt se ham spille for.

Det fortæller han i sin podcast 'Stolpe ind'.

- Nu kan jeg godt lide at lave sådan en, hvor vi sætter ham på Liverpools hold i stedet for Konaté, som jo ikke kan - nu skal jeg passe på, hvad jeg siger - men i den kamp kan intet. Han er så langsom på bolden, og han aner ikke, hvor han skal spille den hen. Der kan man godt argumentere for, hvad laver han dér kontra, at Joachim kunne spille der, forklarer Bendtner.

Tidligere på sæsonen har også Manchester United set, hvad Andersen kan, da han scorede mod dem.

Når det kommer til, hvorvidt Joachim Andersen også vil kunne være ligeså god for et hold, der står 20 meter længere fremme på banen end tilfældet ofte er for Crystal Palace, så er Bendtner sikker.

- Jeg føler faktisk, at han har formatet til det, fordi han kan spille fodbold, og han er hurtig og en klog spiller. Så det tror jeg godt, at han kan. Det tror jeg sagtens, at han kan, siger han og fortsætter:

- Det, der også er interessant er, at hvis han skal forblive i Premier League, så kan man sige, at Arsenal mangler ikke, City mangler ikke, men du har United, der mangler, og du har Liverpool, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Derudover slår han fast, at når man kigger rundt efter, hvor mange gode midterforsvarere, der er - også når man ser på alderen - så hænger de ikke ligefrem på træerne. Og med Andersens 27 år, så er det en god alder, vurderer Bendtner.

Joachim Andersen har spillet samtlige kampe for Crystal Palace i Premier League i denne sæson, og hans kontrakt med dem udløber i 2026.