Video : Tipsbladet
Premier League

Bliver han i Man Utd? Maguire får stor lønstigning

Harry Maguire har angiveligt fået en markant lønforhøjelse, efter at Manchester United kvalificerede sig til Champions League.

Harry Maguire har ikke den store fremtid i Manchester United, og klubben arbejder benhårdt på at sælge ham denne sommer.

Det bliver dog ikke nogen nem opgave.

Et er, at Harry Maguire, som blev købt for omkring 80 millioner pund, har et relativt højt prisskilt på sig. To er, at han også er på en fin kontrakt.

Sidstnævnte er interessant, for Manchester Uniteds succes på banen i sidste sæson kan nu spænde ben for et salg af englænderen. 

Ifølge The Guardian har Harry Maguire nemlig fået sig en solid lønstigning, fordi Manchester United i kraft af sin fjerdeplads i Premier League kvalificerede sig til Champions League. 

Dermed er Harry Maguires løn blevet endnu bedre, og skulle han skifte til en mindre klub, så er det vanskeligt at forestille sig, at han kan tjene det samme, som han gør nu. Derfor vil det kræve endnu mere af ham nu at skifte, da han skal gå endnu mere ned i løn. 

Harry Maguire er langt nede i forsvarshierarkiet, hvor Raphael Varane og Lisandro Martinez er Erik ten Hags to foretrukne stoppere.

Manchester United håber at kunne få 40 millioner pund for ham, melder Daily Mail.