• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Brentford-anfører hylder Nørgaard: Folk forstår ikke, hvor god han er

Foto: Getty Images

Christian Nørgaard er en undervurderet spiller, mener Brentford-anfører Pontus Jansson. Han er en af de bedste spillere i The Championship og fortjener mere kredit, mener han.

Af Anders Dehn

Tirsdag aften skal Brentford spille en fodboldkamp, der kan ende med at være langt over en milliard kroner værd. I centrum af det hele står en række danskere, men en af dem fortjener mere kredit, mener holdets anfører.

Pontus Jansson nyder godt af at have Christian Nørgaard foran sig på den defensive midtbane. Han har været med til at skære 21 fra Brentfords totale antal indkasserede mål i denne sæson sammenlignet med sidste sæson.

Læs også:Marcondes er klar til kampen om 1,4 milliarder: Fulham frygter os

Den defensive forbedring er en af nøglerne til Brentfords succes, mener kaptajnen, men holdets danske midtbaneanker er stadig undervurderet.

- Folk, der følger ligaen, forstår ikke, hvor god Christian er. Jeg synes, Kalvin Phillips (fra Leeds, red.) er en af de bedste spillere i ligaen, men jeg synes, Christian er enten lige så god eller lige bag ham, en af de bedste midtbanespillere i ligaen, og han skal have mere kredit, siger Jansson om Nørgaard ifølge The Guardian.

Læs også:Thomas Frank afviste bud fra dansk klub: Gik efter chancen i Brentford

Brentford møder Fulham i playoff-finalen i The Championship tirsdag aften. Vinderen rykker op i Premier League og kan altså se frem til at nyde godt af ligaens guldrandede tv-aftaler. En af de andre danskere, Emiliano Marcondes, tager gerne favoritværdigheden på sig.

- Jeg tror Fulham frygter os, fordi vi har vundet over dem to gange i denne sæson - og de har ikke scoret. Jeg ser os som favoritter, siger han op til kampen.

Der er kickoff fra et tomt Wembley klokken 20.45.

Læs også:Brentford-kaptajn vil gøre som Sheffield United

Læs også:Brentford-stopper roser Thomas Frank: Han er altid positiv og smilende

Læs også:Frank før milliardkamp: Danskerkolonien er en ekstra historie

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus