• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brentford-stopper roser Thomas Frank: Han er altid positiv og smilende

Foto: Getty Images

Pontus Jansson er yderst imponeret over Thomas Franks træneregenskaber.

Af Victor Risager

Tirsdag aften spiller Brentford sæsonens sidste kamp, når de tørner sammen med Fulham på Wembley i en direkte kamp om oprykning til Premier League.

Det kan blive kulminationen på en flot sæson for Thomas Franks tropper, og i løbet af denne sæson har den danske manager sikret sig en beundrer i form af den svenske stopper Pontus Jansson.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Den 29-årig forsvarsspiller kom til Brentford sidste sommer fra Leeds United, og han er særligt glad for at spille under Thomas Frank. 

- En af de mest positive trænere, jeg nogensinde har arbejdet med. Han prøver altid at finde noget positivt for alle. Vi har selvfølgelig dårlige kampe, men han prøver altid at finde løsninger til det, så det bliver bedre næste gang. Han er altid positiv og kommer altid med et smil, siger Jansson til Football.London og fortsætter:

Læs også:Endnu en Championship-klub får frataget 12 point

- Selvfølgelig er han meget krævende, men på en rigtig god måde. Og i min rolle som kaptajn er mit forhold til Thomas ganske tæt - vi snakker meget. Om fodbold men om andre ting såsom truppen.

- Han er en fantastisk person, men også fodboldmæssigt og taktisk er han meget, meget klog. Hans viden er stor, og han er altid interesseret i at lære nye ting. Jeg har kun gode ting at sige om ham.

Om Brentford eller Fulham skal en tur i Premier League, bliver afgjort tirsdag aften, når de to hold tørner sammen klokken 20.45 på Wembley. Vinderen rykker således op, mens taberen tager endnu en sæson i Championship. 

Læs også:Frank før milliardkamp: Danskerkolonien er en ekstra historie

Superliga

Mere Superliga

Fokus