• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Chelsea trapper op: Nærmer sig køb af Ligue 1-klub

Foto: Getty Images

Todd Boehly kan snart blive flerklubsejer.

Af Jacob Quvang

Chelsea har brugt rigtig mange penge på spillere, siden amerikaneren Todd Boehly købte klubben, men her stopper det ikke.

Boehly er nemlig meget interesseret i at udvide sin klubportefølje, og den drøm er rykket stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. 

For Boehly har intensiveret jagten på at købe en andel af Ligue 1-klubben Strasbourg. Det sker, efter at UEFA's præsident Alexander Ceferin har løsnet lidt op i forhold til mulighederne om, at klubber, der ejes af samme ejer, kan spille i de samme europæiske turneringer.

Det skriver The Guardian.

Det er særligt rygterne omkring et muligt opkøb af Manchester United, der har blødt Ceferin op, og det kan Chelsea nu udnytte.

Todd Boehly har tidligere udtrykt ønske om at købe en anden klub, så Chelseas talenter kan komme på græs og smage førsteholdsfodbold et andet sted, hvis ikke de er gode nok til London-klubben.

Ifølge The Guardian har Chelsea også forhørt sig hos Lyon, Sochaux og Bordeaux, men uden held. Det lader dog til at være en reel mulighed at købe sig ind i Strasbourg, der kæmper for overlevelse i Ligue 1. 

Det vil være en triumf for Chelsea at få adgang til det franske marked, som traditionelt set nærmest oversvømmes af talenter. 

Chelsea har ikke ønsket at kommentere på nyheden til The Guardian.