Premier League Mads Bye Marboe

- Der er sket noget, vi ikke ved noget om

Foto: Getty Images

Tidligere FC København-træner blander sig i debatten om Romelu Lukaku.

Af Mads Bye Marboe

Efter en svær sæson i Chelsea ligner det, at Romelu Lukaku skal tilbage til Italien og Inter, hvor den stærke angriber nød stor succes inden skiftet sidste sommer.

Serie A-klubben arbejder kraftigt på at leje 29-årige Lukaku, og alt tyder på, at parterne indgår en aftale i løbet af sommeren. Romelu Lukaku ser således ud til at forlade Chelsea for anden gang.

Den tidligere FCK-træner Ariël Jacobs undrer sig over, at Lukaku overhovedet vendte tilbage til Chelsea i første omgang.

- At forlade Inter på toppen af sin karriere for at vende tilbage til sit tidligere hold, hvor der er en masse usikkerheder... Da hans første eventyr i Chelsea heller ikke gik så godt, fik han aldrig den engelske presse på sin side, siger Jacobs til Het Belang van Limburg.

Han er dog overrasket, hvor dårligt det er gået for Lukaku i England.

- Jeg så ikke sådan en sæson komme. Han kendte allerede til engelsk fodbold, så der var ikke noget nyt i det. Der snakkes om Tuchels spillestil, men de havde angiveligt snakket længe før hans tilbagevenden til Chelsea. Tuchel ville meget gerne have ham, selvom han allerede havde Werner og Havertz. Jeg tror, der er sket noget, vi ikke ved noget om.

Romelu Lukaku lavede 15 mål i 44 kampe for Chelsea i den forgangne sæson.