Video : Tipsbladet
Premier League

- Det må være lort for Højlund at spille med ham

Rasmus Højlund har ikke været heldig med sine offensive makkere i Manchester United, lyder det fra én af klubbens tidligere spillere.

Både Rasmus Højlund og Marcus Rashford kom på måltavlen, da Manchester United mødte Tottenham på Old Trafford i seneste runde, og de to angribere var sågar ophavsmand til hinandens fuldtræffer.

Alligevel er det noget af en bét for Rasmus Højlund at skulle løbe rundt sammen med Marcus Rashford i Manchester United. Det mener Paul Parker, der spillede mere end 100 kampe for "De Røde Djævle" i 90'erne.

Han smider også en anden offensivspiller i Manchester United under bussen.

- Helt ærligt, det må være lort at være Rasmus Højlund og spille sammen med de holdkammerater. Der er ingen angribere, der har lyst til at spille sammen med Marcus Rashford og Alejandro Garnacho, siger Paul Parker til Tipsbladet.

Rasmus Højlund føjede yderligere et mål til samlingen mod Tottenham, men danskeren har haft en svær start i Manchester United, og to mål i 16 Premier League-kampe er trods alt ikke overvældende. 

Derfor har den 20-årige angriber også høstet kritik - noget har været mere fair end andet, mener Paul Parker. 

- Jeg har set, at Roy Keane har sagt, at Højlund ikke har vist nok vilje i forhold til at score mål, men det må også være svært, når du aldrig får bolden. Jeg kan dog godt se, hvor Keane vil hen med det, fordi Højlund af og til ikke tager løbet i feltet, hvilket er en svaghed. Det skal han forbedre.

- På den anden side, så forstår alle Manchester United-fansene ham. Hvorfor skulle han bruge kræfter på det, når han alligevel ikke får bolden? Jeg har sagt det før, men han skal være mere egoistisk. Han skal forlange at få bolden hver gang, lyder det fra Paul Parker.

I 25 optrædener for Manchester United er Rasmus Højlund noteret for syv kasser.