• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Evra kommer med stort hint om Pogbas fremtidsplan

Foto: Getty Images

Patrice Evra har nu indikeret, hvad hans gode ven Paul Pogba gør sig af tanker om fremtiden. Midtbanespilleren har stadig ikke forlænget sin aftale med Manchester United, som udløber om under seks måneder.

Af Lars Gram-Hanssen

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United lakker mod enden, og ifølge franskmandens tidligere holdkammerat Patrice Evra er det ikke voldsomt sandsynligt, at midtbanespilleren er at finde på Old Trafford i næste sæson. 

- Paul føler sig ikke elsket i England, især ikke blandt tidligere spillere. Der er mange mennesker, der mener, at han bør spille bedre, men jeg ser også unødvendig kritik af hans frisurer og hans tøjstil, lyder det således, ifølge Eurosport, fra Evra i et interview med L'Equipe. 

- Det er efterhånden blevet normalt, man sidder med en fornemmelse af, at folk sidder og venter på en fejl fra ham, når han er med i de store kampe.

Ifølge Patrice Evra er der en ganske anden energi omkring Paul Pogba, når midtbanespilleren tørner ud for det franske landshold. 

- Det er et friskt pust for ham nu, når han spiller for Frankrig. Og når han så vender tilbage til Manchester, så begynder problemerne igen, siger Evra således. 

Manchester United-cheftræner Ralf Rangnick udtalte for nyligt, at han ikke vil forsøge at få spillere til at ombestemme sig, hvis de ønsker at forlade klubben. Den franske avis L'Equipe skrev onsdag, at Paris Saint-Germain er en reel mulighed for Pogba, der fylder 29 år til marts.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020