• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Gerrard: Jeg var chokeret over Rafa Benitez

Foto: Getty Images

Steven Gerrard har ondt af Rafa Benitez, der i sidste weekend blev fyret i Everton, men Aston Villa-bossen var også chokeret over, at spanieren tog jobbet på Goodison Park.

Af Lars Gram-Hanssen

På trods af sin fortid i Liverpool valgte Rafa Benitez i sommer at takke ja til Everton, da klubben skulle finde en afløser for Carlo Ancelotti. 

Det blev dog blot til en halv sæson på Goodison Park for den 61-årige spanier, der søndag blev fyret efter efter et 2-1-nederlag til Norwich dagen forinden. Dermed bliver der ikke tale om et gensyn mellem Rafa Benitez og Steven Gerrard, når Everton lørdag tager imod Aston Villa. Og sidstnævnte er da også overrasket over, at Benitez overhovedet valgte at tage Everton-jobbet. 

- Jeg er skuffet på Rafas vegne, for jeg har et forhold til ham og jeg har masser af respekt for ham. Jeg er nødt til at være ærlig, jeg synes, at det var en unik ansættelse, da det skete. Jeg var overrasket over chokeret over, at Rafa ønskede at tage det job, med tanke på hans arv i Liverpool og forhold til klubben, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Gerrard. 

- Af en eller anden årsag kom det ikke til at fungere. Man er nødt til at være inde i klubben for at vide hvorfor, og for at vide, hvad der er foregået. 

Inden lørdagens opgør mod Aston Villa ligger Everton på 16. pladsen i Premier League-tabellen, seks point over nedrykningsstregen.