Video : Tipsbladet
Premier League

Højlund kan få uofficiel United-debut i dag

Rasmus Højlunds første kamp i Manchester United-trøjen kan ske onsdag eftermiddag.

Den danske landsholdsbomber Rasmus Højlund er denne sommer skiftet til den engelske storklub Manchester United, men en mindre skade har stået i vejen for en debut for sin nye arbejdsgiver.

Dog er der nu udsigt til en uofficiel debut for United-mandskabet. Det skriver Manchester Evening News.

Her bliver der peget på, at Manchester-klubben onsdag eftermiddag spiller en træningskamp mod Burnley bag lukkede døre. Her vil det ifølge førnævnte medie være meningen for manager Erik ten Hag, at man får bygget på holdets form.

Og her er det en mulighed for Rasmus Højlund at komme i kamp for United for første gang. Det bliver dog også fortalt, at der ikke er nogen, der har bekræftet, at danskeren kommer til at være en del af kampen.

For en uge siden spillede United også en testkamp mod Everton, som de vandt. Dengang var det med spillere som Scott McTominay, Harry Maguire, Donny van de Beek, Hannibal Mejbri og Dan Gore, der var med.

Dog har Manchester United i Premier League fået en svingende start på sæsonen. De lagde ud med at slå Wolverhampton med 1-0, men i den efterfølgende runde tabte de med 0-2 til Tottenham.

Rasmus Højlunds pris for transferen fra Atalanta var på omkring 500 millioner kroner, men den pris er noget, som danskeren bare skal glemme, har den forhenværende United-angriber Dimitar Berbatov fortalt. Det kan ses i videoen i toppen af artiklen.