• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League tipsbladet.dk

Hylder Guardiola trods mange transfer-milliarder

Foto: Getty Images

Det kan godt være, Manchester City har det dyreste hold i fodboldverdenen. Det forhindrer ikke Josep Guardiola i igen at vise, at han er den bedste fodboldtræner i verden, som han har gjort i denne sæson.

Af tipsbladet.dk

Manchester City har kæmpet sig igennem en truende udelukkelse af Champions League, der først blev omgjort i sportens appeldomstol CAS.

Premier Leagues tophold har også fået voldsom kritik gennem adskillige år for ejeren Abu Dhabis brug af klubben som del af et større politisk projekt, der på mange måder minder om Qatars brug af Paris Saint-Germain og VM 2022 til at fremme egne, nationale interesser.

Men på kampbanen og træningsbanen har klubbens cheftræner Josep Guardiola igen i denne sæson vist, hvor dygtig en træner og fodboldtænker, han er, ikke mindst i en svær tid for fodboldverdenen, hvor snart sagt alle fodboldklubber lider i en meget sammenpresset og hektisk sæson.

Se, hvorfor chefredaktør Troels Bager Thøgersen kalder Josep Guardiola for verdens bedste fodboldtræner, i den video, du finder øverst i denne artikel.

Se også Guardiolas kritik af det fallerede Super League-projekt, som Manchester City var del af, i den artikel, du finder her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020