Video : Tipsbladet
Premier League

Kæmpe lønhop - kan blive bedst betalte nogensinde

Mikel Arteta ventes at blive den bedst betalte Arsenal-træner i historien, når han på et tidspunkt forlænger, forlyder det.

Arsenal har nydt succes under Mikel Artetas ledelse de seneste to år. Stor succes.

Og det kan cheftræneren nu blive belønnet for.

Mikel Arteta har nemlig kun et enkelt år tilbage af sin aftale med Arsenal, og den vil klubben selvsagt gerne forlænge. I den forbindelse ventes succestræneren at blive tilbudt en “kæmpe” lønforhøjelse, skriver Daily Mail.

Lige nu tjener Arteta i omegnen af 78 millioner kroner om året - 6,5 millioner kroner om måneden. Det er en god årsløn, men det er langt fra, hvad cheftræneren hos konkurrenten Manchester City, nemlig Pep Guardiola, tjener.

Pep Guardiola tjener således i omegnen 174 millioner kroner, og ifølge Daily Mail er Arsenal villig til at øge Artetas løn så meget, at den nærmer sig Guardiolas. 

Ender det med en kontraktforlængelse - og det tyder på at ske, lyder det også fra mediet - ventes Artetas nye aftale at blive den mest lukrative, en cheftræner nogensinde har fået i Arsenal.

Mikel Arteta, 42 år, har været træner i Arsenal i fire og et halvt år, og i 231 kampe har han et pointsnit på imponerende 1,97. Særligt i de seneste to sæsoner har Arsenal nydt succes i Premier League.