Kai Havertz scorede tre mål i Chelseas pokalsejr

Det tyske nyindkøb strålede i Chelseas sejr over Barnsley i Carabao Cup.

Kai Havertz er skiftet til Chelsea fra Bayer Leverkusen i en kæmpehandel denne sommer, og den 21-årige tysker stemplede for alvor ind for den engelske storklub onsdag aften.

I Chelseas pokalsejr over Barnsley scorede Kai Havertz nemlig tre kasser.

Det var til gengæld Tammy Abraham, der bragte Chelsea foran efter små 20 minutter. Han udnyttede en forsvarsfejl og vandt bolden på kanten af Barnsleys felt, før han krøllede bolden i mål.

Ti minutter senere scorede Kai Havertz så sit første mål i Chelsea-dragten. Tyskeren modtog bolden i feltet efter en flot aflevering af Mason Mount og satte uden problemer bolden i kassen.

I anden halvleg så Barnsleys forsvar ikke for godt ud. Først scorede Ross Barkley til 3-0 efter en forsvarsfejl umiddelbart efter pausen, og lidt senere scorede Kai Havertz sit andet mål i kampen - også efter et dyrt boldtab af Barnsleys forsvar.

Havertz scorede sit tredje og sidste mål i kampen, da han i et kontraangreb afdriblede Barnsleys keeper og trillede bolden i mål.

I slutminutterne gjorde Olivier Giroud arbejdet færdigt, da han scorede Chelseas sidste mål i kampen.

Det sluttede med en 6-0-sejr til Chelsea, der desuden gav debut til nyindkøbte Thiago Silva i opgøret, og de er nu videre til fjerde runde i Carabao Cup. Her skal de møde Leyton Orient eller Tottenham.