Foto: Getty Images
Premier League

Klubberne enige: Leeds tæt på spansk landsholdsspiller

En forstærkning er på vej til Leeds.

Efter to spillerunder i Premier League har Leeds United indkasseret hele syv mål, men nu forsøger cheftræner Marcelo Bielsa og kompagni at gøre noget ved deres forsvarskvaler.

Den spanske forsvarsspiller Diego Llorente ser således ud til at skifte Real Sociedad i La Liga ud med Leeds United i Premier League. Klubberne er nemlig blevet enige om en transfer, oplyser spanierne.

Læs også:Medie: Tidligere Ajax-træner bliver hollandsk landstræner

- Real Sociedad og Leeds United er blevet enige om en aftale om en transfer af Diego Llorente. Tak! Vi ønsker dig held og lykke i denne nye fase af din karriere, Diego, skriver Real Sociedad på Twitter.

Leeds United har ikke meddelt noget om handlen.

Læs også:Marcondes og Nørgaard på pletten: Brentford slog Premier League-hold ud

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Leeds United har været på udkig efter en ny forsvarsspiller denne sommer, og de var i en periode meldt interesserede i Hjortur Hermannsson fra Brøndby IF.

I stedet bliver det alså nu Diego Llorente, 27 år, som skal forstærke deres forsvar. Han har en fortid i Real Madrid, men har spillet de seneste tre år i Real Sociedad. Llorente har også spillet fem landskampe for Spanien og var udtaget ved den seneste landsholdssamling.

Tidligere på sommeren har Leeds også hentet angriberen Rodrigo i spanske Valencia. 

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Læk viser, at Chelsea-ejer havde andele i modstander