Video : Tipsbladet
Premier League

Laudrup spår exit for dansk landsholdsstjerne

Pierre-Emile Højbjerg rygtes væk fra Tottenham i øjeblikket, og Brian Laudrup kan godt se den danske stjerne blive solgt denne sommer.

Er Pierre-Emile Højbjerg at finde i Tottenham om to uger, når sommerens transfervindue er smækket i?

Det vides endnu ikke, men Brian Laudrup hælder til at sige nej, efter at Højbjerg blev bænket i Tottenhams første ligakamp mod Brentford. 

- Der har jo været meget snak om, at Postecoglou måske godt vil sælge Højbjerg. Nu skal vi selvfølgelig lade være med at spekulere for meget i det, for der kan jo være en lille skade, der har været undervejs, som vi måske ikke har hørt om, lyder det fra Viaplay-eksperten. 

- Men hvis vi skal tage udgangspunkt i, at Postecouglou gerne vil have meget mobile spillere på den centrale midtbane, meget aggressive og hurtige spillere, så kunne man måske godt have en fornemmelse af, at Højbjerg godt kunne blive solgt alligevel. 

Pierre-Emile Højbjerg kom slet ikke på banen i 2-2-kampen mod Brentford, hvilket er en opsigtsvækkende udvikling, idet den danske landsholdsstjerne i sidste sæson startede inde i 35 Premier League-kampe for Tottenham. 

Højbjerg er igennem længere tid blevet rygtet til Atlético Madrid. De økonomisk pressede spaniere ønsker angiveligt at leje Tottenham-danskeren. Læs mere om det HER.