Leeds knuser Højbjerg og Tottenham

Tottenham tabte, da de lørdag gæstede Leeds United.

Tottenham løb ind i et nederlag på udebane mod Leeds United lørdag eftermiddag, efter at Ryan Masons mandskab havde vundet deres seneste to ligakampe.

Oprykkerne fra Leeds vandt således over Tottenham med 3-1.

Allerede efter et kvarters spil bragte Leeds sig foran, hvor en stor brøler af Sergio Reguilon resulterede i en stor chance til Stuart Dallas. Den chance misbrugte Leeds-spilleren ikke, og han sendte kuglen i nettet.

Føringen var dog kortvarig, for godt ti minutter senere blev der udlignet ved Heung-min Son.

Tottenham fik også bolden i mål for anden gang få minutter senere, da Harry Kane på fornem vis lobbede bolden i mål. Målet blev tjekket igennem af VAR, og stjerneangriberens tånegl var offside, så det blev annulleret.

Ondt blev til værre for Tottenham, da Patrick Bamford afsluttede et velspillet angreb med at sparke bolden i mål. Dermed kunne Leeds gå til pause med en 2-1-føring.

I kampens slutning slog Leeds United også sejren fast. Raphinha sendte bolden ind i boksen til en fri Rodrigo, som sparkede bolden forbi Hugo Lloris og i mål. Det blev kampens sidste scoring, og Leeds vandt 3-1.

Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen.

Med sejren kravler Leeds United op på niendepladsen i Premier League, mens Tottenham er nummer seks. Her har Spurs fem point op til Chelsea på den Champions League-givende fjerdeplads, som de får svært ved at nå.