• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Legende så gerne Eriksen i denne klub

Foto: Getty Images

Jürgen Klinsmann er tydeligvis stor tilhænger af Christian Eriksen, som han gerne havde set i Tottenham sidste sommer.

Af Jacob Quvang

Christian Eriksen er atter tilbage på sit bedste niveau, og han regnes som en af de vigtigste spillere for Manchester United efter skiftet dertil sidste sommer på en fri transfer.

Dengang blev Eriksens tidligere klub Tottenham også bragt i spil, men det blev aldrig til nogen reunion mellem spiller og klub, som nød så meget succes sammen i 10'erne. 

Det var ellers noget, som den tidligere Tottenham-spiller og tyske fodboldlegende Jürgen Klinsmann havde håbet. Det gør han klart i et interview med Viaplay. 

- Christian er en helt igennem fantastisk spiller. Han er en spiller, som altid er klar til at gøre forskellen. For han er så kreativ, og han er så teknisk god, så han er en spiller, du er afhængig af, når tingene ikke går så godt. Så kigger du på Christian Eriksen og giver ham bolden, så han kan gøre noget og skabe noget.

- Sådan har han spillet hele sin karriere. Så hvis du får chancen for at hente ham til din trup, så skal du gøre det. Det var også derfor, jeg håbede, at han kom tilbage til Spurs, siger den nuværende Sydkorea-landstræner. 

Christian Eriksens tid i Tottenham sluttede ikke på den bedste måde tilbage i januar 2020 under José Mourinho. Kvaliteterne er der dog stadig, og Tottenham kunne godt bruge hans kreativitet på bolden i denne sæson, hvor man ser ud til at trække sorteper i kampen om top fire.

Netop derfor burde Tottenham også have slået til, da Eriksen var ledig på markedet, mener Klinsmann. 

- Selvfølgelig havde han en meget svær tid i Spurs, da Mourinho var hans træner, og nogle gange matcher det bare ikke med træneren. Men jeg ville tage ham uden at tænke over det, for han er bare en spiller, der gør en forskel, siger den tyske fodboldlegende.

Christian Eriksen er så småt tilbage i omdrejninger for Manchester United, efter han blev ankelskadet tilbage i januar.